POČITNIŠKA HIŠA

The GREEN House

Naslov počitniške hiše je KOT 87, 5230 BOVEC.
Naslov recepcije je BRDO 54, BOVEC.

Hiše ne morete zgrešiti, saj se nahaja ob tik ob glavni cesti, njeno fasado pa krasi barva reke Soče.

Okolica

Zunaj pred hišo lahko uživate tudi na klopci v manjšem zelenem mestnem parku, ki se nahaja tik ob hiši ali pa na malo manjši klopci na vrtni zelenici. Ker vas od vaše nastanitve do centra Bovca loči le minuta hoje, imate v bistvu zagotovljeno brezplačno parkirišče v samem centru mesta.

Tipična bovška hiša The GREEN House razpolaga z dvema apartmajema, ki ju dekorira stil zelenega turizma. Razporejena sta vsak v svojem nadstropju, spodnji v nadstropju, drugi pa nad njim, v mansardi. Oba imata dve spalnici in vsak ponuja prenočišče štirim gostom. V primeru povpraševanja za najem celotne hiše za večjo zaključeno skupino (do 12 oseb) so na voljo še štiri dodatna ležišča, saj se v obeh apartmajih nahaja tudi raztegljiv kavč.

IZBIRAJTE MED

DVA ZELO PROSTORNA APARTMAJA:

INFORMATIVNI

Cenik

Nočitev v apartmaju (1 oseba) = 40,00€

*Cene se lahko spreminjajo, glede na število oseb, število nočitev oz. sezono v letu.
*Doplačilo: turistična in promocijska taksa

PREBERITE SI ZGODBO O THE GREEN HOUSE

Ob zeleni hiši se vije tudi vinska trta, vendar iz te trte ne bo vina, ker tu ni vinorodni okoliš, ko pa grozdje dozori, se kar posladkajte. Spodaj v pritličju je lepo urejen skupinski družaben prostor – ”vinska klet” oz. ”pivnica”, to je prostor za degustacije lokalnih jedi. Idealen pa je za sproščeno druženje in klepet ob žlahtni kapljici ali ob hladnem pivu. V preteklosti pa je ta bovška hiša tu imela hlev za živali. Naši predniki so vzrejali prašiče in koze. Danes o tem ni več sledi, so le nostalgični spomini na stare čase. V modernem zgornjem apartmaju imenovanem zelenem apartmaju pa je bilo takrat seno za krmo teh živali.
Pridite k nam in uživajte v druženju s prijatelji.

APARTMA

GREEN APARTMENT

V mansardi se nahaja zeleni apartma, ki ima na levi strani hodnika dve dvoposteljni sobi, na desni strani pa kopalnico, ter kuhinjo z jedilnim kotom in dodatnim kavčem, ki se lahko raztegne. Apartma v vseh prostorih spremlja nežna zelena barva, zato je tudi tako poimenovan.

Pokaži ponudbo

APARTMA

FRESH APARTMENT

V nadstropju hiše se nahaja prostoren apartma. Ob vstopu je na levi strani manjša zelena kopalnica s kadjo. Naravnost pa je večji skupni dnevni prostor, kjer je sodobno opremljena kuhinja s pomivalnim strojem, modernim kavčem in televizijo ter simpatičen jedilni kot z okroglo mizo. Naprej iz tega prostora vodi dvoje vrat, vsaka v svojo spalnico, eno večjo in eno manjšo. V obeh dvoposteljnih sobah je zakonska postelja. Vsi prostori so imajo veliko svetlobe.

Pokaži ponudbo

“Gospa, ki nam je predala ključe je bila zelo prijazna in nam dala veliko nasvetov. Všeč nam je bila tudi ureditev (predvsem vrt oziroma terasa za apartmajem) in lokacija apartmaja.”

KAJA, SLOVENIJA

“Location of this property is great, it’s close to the main square and takes a short walk to get there. Our host Sonja was nice, talkative and helpful.”

MATEI, SLOVAŠKA

POGLEJTE ŠE

OSTALE