POČITNIŠKA HIŠA

BOVEC Holiday House

Naslov počitniške hiše je BRDO 54, 5230 BOVEC.

Prostorna počitniška hiša je na prečudoviti elitni lokaciji, v zelo mirnem okolišu, odmaknjena od glavnih cest in “mestnega” vrveža, hkrati pa je vse kar potrebuješ dostopno le dobrih 5 min peš hoje.

Okolica

Z vseh strani se razprostira čudovit razgled na razkošne gore ter na privlačno zeleno okolico. Lahko se razvajate na ležalnikih na veliki sončni terasi ali pa ob najljubši knjigi sproščate na visečih mrežah med drevesi. Poseben čar je podstrešje z manjšo knjižnico s planinskimi knjigami ter z otroško igralnico z veliko zanimivimi igračami.

BOVEC Holiday House je zelo velika in prostorna počitniška hiša, saj ponuja možnost prenočitve kar 19-tim gostom, ki jih gostoljubno namestimo v željeni apartma ali dvoposteljno sobo. Vsaka nastanitvena enota pripoveduje svojo edinstveno unikatno zgodbo.

IZBIRAJTE MED

DVA ZELO PROSTORNA APARTMAJA:

TRI DVOPOSTELJNE SOBE S SOUPORABO KUHINJE IN KOPALNICE:

INFORMATIVNI

Cenik

Nočitev v apartmaju (1 oseba) = 40,00€
Nočitev v dvoposteljni sobi (1 oseba) = 30,00€

*Cene se lahko spreminjajo, glede na število oseb,
število nočitev oz. sezono v letu.
*Doplačilo: turistična in promocijska taksa

Preberite si zgodbo o Bovec Holiday House

Hišo sta od A do Ž postavila naša starša, s pomočjo prijateljev in sorodnikov, zgrajena je bila leta 1979. Že veliko let se ukvarjamo s poljedelstvom in kozjerejo.
Imamo sedem kozličkov, ki jih pazi kuža Nero. S kokošmi in čebelami pa se lahko spoznate na sosednjem dvorišču. Nudimo možnost brezplačnega vodenega ogleda naše mini kmetije in živali, ki jih otroci lahko hranijo. Kdor pa želi pa lahko brezplačno pomaga tudi pri kmetijskih opravilih. Nagrada pa je posebno doživetje: spanje na seniku.
Bio hrana vam je na razpolago direktno iz njive, vrta ali sadovnjaka. Lahko pa vam jo pripravimo in postrežemo mi. Na njivah in na vrtu pridelujemo bio zelenjavo, ki je na voljo gostom: krompir, zelje, repa, rdeča pesa, korenje, blitva, solata, endivija, radič, fižol, grah, česen, čebula..
V okolici hiše je simpatičen sadovnjak, našim gostom je na voljo bio sadje: jagode, maline, ribez, jabolka, hruške, slive, breskve, ringloji, češnje, kostanj, orehi, lešniki…
Pridite k nam in okusite vse te dobrote tudi vi.

APARTMA

GOLDEN FLAT WITH SUNNY TERRACE

V GOLDEN apartma vstopite skozi glavni vhod hiše, povzpnete se po marmornatih stopnicah v nadstropje hiše, kjer je apartma lociran. Dekorira ga zlata barva. Ima razgibano razporeditev in je zelo prostoren, saj obsega kar 80 m2. Gostom je skupaj s sončno teraso na razpolago več kot 100 m2 prostora.

Apartma razpolaga s čudovito prostorno teraso, s kar 20 m2 prostora, namenjena vam je za sproščujoče užitke in sprostitev ob pogledu na okoliške hribe. Na terasi se v poletnem času lahko sončite na ležalnikih ali si pripravite kosilce na žaru in uživate v lokalnih dobrotah. Tipična jed so »buške čompe« – krompir, dobite pa jih na domačem vrtu.

Pokaži ponudbo

APARTMA

FLOWER FLAT WITH BIO GARDEN

Apartma je zelo prostoren, velikosti 70 m2, sprejme 5 oseb, ki lahko razporedijo v dveh spalnicah. Ima lasten vhod in je dostopen iz zadnje strani hiše, iz vrta. Sprednja stran pred apartmajem razpolaga z velikim bio vrtom, okolica pa je polepšana z rožicami. Na vrtu lahko uživate tudi ob mizi s klopmi, kjer lahko prirejate nepozabne zunanje piknike, domov pa boste odnesli prelepe doživljajske spomine. Na razpolago vam je tudi žar z opremo in kamniti vodnjak. V neposredni okolici je veliko sadnega drevja. Lahko si naberete sveže sadje kar z dreves. Popestrili smo jih z visečimi mrežami, saj vam tako nudijo pravo sprostitev ob zibanju in branju najljubše knjige. Najmlajšim je na voljo mini bazenček za igro z vodo v poletnem času. Gostom je vsega skupaj na razpolago več kot 100 m2 prostora.

Pokaži ponudbo

DVOPOSTELJNA SOBA

DOUBLE ROOM WITH BALCONY

Soba se nahaja v mansardi. Iz te dvoposteljne sobe z zakonsko posteljo je prekrasen razgled na edino slovensko visokogorsko smučišče Kanin, v zimskem času pobeljen s snegom. V sobi se nahaja tudi televizija in majhen jedilni kot kjer lahko zajtrkujeta oz. večerjata. V sobi je tudi hladilnik in grelec za vodo za pripravo jutranje kave. Za prigrizke pa imata na voljo tudi simpatičen balkonček, na katerem se ob svečkah in ob kozarčku vinčka sprostita ob širnem pogledu na okoliške gore. Kopalnica je v souporabi.

Pokaži ponudbo

DVOPOSTELJNA SOBA

PINK DOUBLE ROOM

Soba se nahaja v mansardi. Iz te dvoposteljne roza sobe z zakonsko posteljo je prekrasen razgled na simbol Bovškega, mogočen Svinjak. V sobi je komoda z ogledalom in z dvema naslonjačema za počitek. V sobi je tudi hladilnik in grelec za vodo za pripravo jutranje kave. Kopalnica je v souporabi.

Pokaži ponudbo

DVOPOSTELJNA SOBA

BLUE TWIN ROOM

Iz te dvoposteljne sobe z ločenima ležiščema je prekrasen razgled na Rombon, prizorišče prve Svetovne vojne, v sobi je tudi pisalna miza in televizija. Ko jo oddamo za dolgoročni najem ji pripada tudi lastna kuhinja, z lesenim jedilnim kotom in dodatnim ležiščem na zofi. Stalno je zagotovljena tudi uporaba pralnega stroja, ki se nahaja zraven, v garaži. Spredaj, pred garažnimi vrati pa je voljo zunanja garnitura za posedanje v senci. Tej sobi pripada lastna kopalnica, v kateri je tudi kurilnica, pozimi zagotavlja prijetno toplino. Opisani pritlični apartma je primeren za daljši najem.

Pokaži ponudbo

“Odlična lokacija, zelo prijazno osebje, pripravljeno pomagati, za takšno ceno nad pričakovanji!”

MITJA, SLOVENIJA

“Mama Sonia is so a lovely personn. She do the maximum for gusts. The appartment is very quiet and he have a good place in Bovec”

JULIEN, FRANCIJA

POGLEJTE ŠE

OSTALE